Villkor

Information

Användarvillkor för Founders & Friends

1. Att skapa användare och vara medlem

När du skapar ett konto hos Founders & Friends får du endast använda text, video, bilder och länka till sociala medier, hemsida och liknande som är dina egna konton och som du äger fullständiga rättigheterna att använda, hantera och länka till.

Din profil och informationen du adderar på Founders & Friends blir publik och tillgänglig på internet och i sökmotorer.

Eftersom vi är en social plattform där vi skapar nätverk och nya vänner vill vi gärna att din profilbild ska vara en bild på just dig.

2. Community-regler
Founders & Friends är en community för företagare och entreprenörer.
Vi har alltid en trevlig ton - vi stöttar och peppar varandra i Founders & Friends.
Dela bara information och material som du har rätt att dela.
Publicera endast text, videos, bilder, länkar och annat material som du har rättigheter till.

Om du bryter mot våra regler förbehåller vi oss rätten av avsluta medlemskapet utan någon återbetalning.

3. Nöjd-kund-garanti

Nöjd-kund-garanti gäller för våra månadsabonnemang och under din första månad som medlem. Om du av någon anledning inte är nöjd, berätta gärna för oss så ska vi göra vårt bästa för att lösa det, om vi inte lyckas hjälpa dig så du blir nöjd med ditt medlemsskap – gör vi en återbetalning samt avslutar ditt konto.

4. Att skapa företag

När du skapar och lägga upp ett företag måste du vara ägare alternativt delägare i bolaget och ha inhämtat övriga ägares tillstånd att publicera information och hantera företaget. Du kan även lägga till andra delägare som är medlemmar att hantera ett företag.

Publicera endast text, videos, bilder, länkar och annat material som du har rättigheter till.

Bryter du mot ovanstående villkor kan ditt konto stängas av och upplagda företag och information som nyheter, artiklar raderas med omedelbar verkan.

5. Att publicera artiklar

När du skriver och publicerar en artikel så bekräftar du att du vid publicering äger rättigheterna till den text, video- eller bildmaterial utan några förbehåll, det finns ingen copyright eller annan part äger materialet. Vid en tvist kring användande av olovligt material kan du komma att krävas på ersättning för olovlig användning. Artikeln kommer när den godkänns av Founders & Friends att publiceras i plattformen och i vissa fall även på sajterna Driva Eget och Mitt Företag. Artikelförfattare har ingen rätt till ersättning för innehållet utan ger We are Business Nordic AB rättigheterna att publicera artikeln på de sajter som ingår i koncernen.

Om din artikel bryter mot våra villkor, eller om innehållet inte passar inom ramen för det typ av innehåll som Founders & Friends community ska innehålla så publiceras artikeln inte. Har du skrivit en artikel som inte publiceras kan du överklaga det till team@foundersfriends.se – dock finns ingen garanti för att artikeln publiceras.

6. Att avsluta ett konto

Du kan när som helst avsluta ditt konto - uppsägningstiden är en månad för vårt vanliga medlemskap. Har du årsmedlemskap kan du nyttja tjänsten hela avtalsperioden. Inga återbetalningar sker på årsabonnemang. Ditt avslutade konto finns kvar i 90 dagar men blir dolt för andra användare, om du vill återaktivera ditt konto skapar du bara ett nytt konto med samma uppgifter och aktiverar ditt medlemsskap.
Dina artiklar kommer finnas kvar även när ditt konto avslutats.

7. Att radera ett företag

Det företag du lagt upp kopplat till ditt konto finns kvar i 90 dagar efter att du avslutat ditt konto, därefter raderas det och kan inte åretställas.

8. Felaktig information eller rättelse av information

Om du skulle upptäcka att det finns felaktig information om ditt företag eller om någon annan medlem skapat konto utan rätt till det. Kontakta vår support omgående så ska vi hantera ditt ärende skyndsamt. Observera att du kan behöva ge oss information som styrker ditt ärende såsom registreringsbevis eller likande.

9. Datahantering och cookie-policy
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använder våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Vi hoppas att du vill avsätta lite tid för att läsa igenom policyn noggrant. Det här är viktigt! Glöm inte att du även hittar alternativ för att hantera och skydda dina uppgifter och din sekretess. Här finns fullständiga villkor.

10. Prissättning för tjänsten och medlemsskap

Samtliga priser är exklusive moms. Ev förändring av priser för medlemsskap måste meddelas 30 dagar innan ny avtalsperiod ingås via e-post till den e-postadress som är kopplat till användarkontot.

11. Feedback
Har du idéer, tankar och feedback kring Founders & Friends är du varmt välkommen att höra av dig till oss på team@foundersfriends.se